H pentue 

29.5.2022


H - pentueemme on syntynyt 29.5.2022

Pentueen isä:  CIE*, LtMva, TnlJw-16  Silent North Past and the Present 'Lenni' (Hips A/A, PRArcd4 clear, CCA clear)

Lenni on upeasti näyttelyrintamalla menestynyt lempeä uros. Avoin ja ystävällinen sekä tottelevainen jo pienestä pitäen. Lennin parhaita puolia onluonne, mikä on 10+.  Jälkeläisnäytössä on erittäin hyväluonteisia ja myös näyttelyrintamalla menestyneitä koiria. 

Lennin tietoihin voit tutustua kennelliiton jalostustietojärjestelmässä täältä:   https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI35484%2F15&R=6


Pentueen emä:  Silent North Blue Heart Diamond 'Hilma' (Hips B/B, PRArcd4 clear, CCA clear) 

Hilma on kennelissämme kolmannen sukupolven oma kasvatti. Hilma on itsevarma avoin narttu. Hilma on myös palkittu näyttelyssä sertillä. 

Hilman edellisestä pentueesta meillä on kennelissä myös menestyksekkäitä juniori koiria. Mm. Silent North Single Malt, joka on saavuttanut nuoresta iästään huolimatta tittelit: Suomen Juniori muotovalio, Viron Juniori muotovalio, Tallinan Voittaja 2022, Tallinnan Juniori Voittaja 2022.  Hilman jälkeläisnäytössä on myös erinomaisella luonteella ja rakenteella varustettuja gordonin settereitä.  

Hilman tietoihin voit tutustua kenneliiton jalostustietojärjestelmässä täältä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI23007%2F16&R=6