GORDONINSETTERIN PENTUJA 

Gordoninsetteri pennut 2022, 


H-pentue

Vapaana 2 urospentua

Gordoninsetteripentueemme on syntynyt 29.5.2022

Etsinnässä aktiivinen sijoituskoti urospennulle. Ota rohkeasti yhteyttä!

Pentueen isä:  CIE*, LtMva, TnlJw-16  Silent North Past and the Present 'Lenni' (Hips A/A, PRArcd4 clear, CCA clear)

Lenni on upeasti näyttelyrintamalla menestynyt lempeä uros. Avoin ja ystävällinen sekä tottelevainen jo pienestä pitäen. Lennin parhaita puolia onluonne, mikä on 10+.  Jälkeläisnäytössä on erittäin hyväluonteisia ja myös näyttelyrintamalla menestyneitä koiria. 

Lennin tietoihin voit tutustua kennelliiton jalostustietojärjestelmässä täältä:   https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI35484%2F15&R=6


Pentueen emä:  Silent North Blue Heart Diamond 'Hilma' (Hips B/B, PRArcd4 clear, CCA clear) 

Hilma on kennelissämme kolmannen sukupolven oma kasvatti. Hilma on itsevarma avoin narttu. Hilma on myös palkittu näyttelyssä sertillä. 

Hilman edellisestä pentueesta meillä on kennelissä myös menestyksekkäitä juniori koiria. Mm. Silent North Single Malt, joka on saavuttanut nuoresta iästään huolimatta tittelit: Suomen Juniori muotovalio, Viron Juniori muotovalio, Tallinan Voittaja 2022, Tallinnan Juniori Voittaja 2022.  Hilman jälkeläisnäytössä on myös erinomaisella luonteella ja rakenteella varustettuja gordonin settereitä.  

Hilman tietoihin voit tutustua kenneliiton jalostustietojärjestelmässä täältä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI23007%2F16&R=6

Pennun ostajalle

Jalostukseen käytetyt koirat ovat Gordoninsettereiden Jalostuksen tavoite ohjelman (JTO) ja perinnöllisten vikojen ja sairauksien vastustamisohjelman (PEVISA) mukaisesti terveystarkastettuja sekä ovat palkittuja näyttelyissä. Jalostukseen käytettyt koirat toimivat myös arjessa ja soveltuvat luonteiltaan jalostukseen.  

 Pennut luovutetaan uusiin koteihin aikaisintaan 7 viikon ikäisinä.  Luovutushetkellä pennut ovat:

  • Rekisteröity Suomen Kennelliittoon.
  • Eläinlääkärin tarkastamia
  • Tunnistusmerkittyjä (mikrosirut)
  • Asianmukaisesti madotettuja (3 kertaa)

Pentu saa mukaansa runsaan pentupaketin, ruokaa ensi viikoiksi sekä kirjalliset hoito-ohjeet. 

Kasvattajan tuki myös pennun koko elämän matkalle.


Pennut elävät meillä osana arkea. Pentujen käsittely alkaa jo aivan pienestä. 

Koska elämässä sattuu ja tapahtuu ja usein juuri pentuvuosi on erityisen tapaturma-altista aikaa. Koira voi myös parhaasta mahdollisesta perushoidosta huolimatta äkillisesti sairastua. Suosittelen aina pennulle vakuutuksen ottamista ennen pennun hakemista uuteen kotiin. Yleensä vakuutuksen saa 6 viikkoiselle pennulle. Vakuutusyhtiötä varten tarvitset koiran rekisteritiedot (nimi, rekisterinumero ja syntymäaika). Toimitan ne heti kun pennun rekisteröinti on valmistunut kennelliitosta.

Koiran kauppakirja tehdään aina Suomen Kennelliiton sopimuslomakkeella.