GORDONINSETTERIN PENTUJA 

Gordoninsetteri pentusuunnitelmia 


Tällä hetkellä meillä ei ole pentuja, mutta seuraava pentuesuunnitelma keväälle/kesälle 2023.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Pennun ostajalle

Kennelissämme jalostukseen käytetyt koirat ovat Gordoninsettereiden Jalostuksen tavoite ohjelman (JTO) ja perinnöllisten vikojen ja sairauksien vastustamisohjelman (PEVISA) mukaisesti terveystarkastettuja sekä ovat palkittuja näyttelyissä. Jalostukseen käytetyt koirat toimivat myös arjessa ja soveltuvat luonteiltaan jalostukseen.


Pennut luovutetaan uusiin koteihin aikaisintaan 7 viikon ikäisinä.  Luovutushetkellä pennut ovat:

  • Rekisteröity Suomen Kennelliittoon.
  • Eläinlääkärin tarkastamia
  • Tunnistusmerkittyjä (mikrosirut)
  • Asianmukaisesti madotettuja (3 kertaa)


Pentu saa mukaansa runsaan pentupaketin, ruokaa ensi viikoiksi sekä kirjalliset hoito-ohjeet. Kasvattajan tuki myös pennun koko elämän matkalle. Koiran kauppakirja tehdään aina Suomen Kennelliiton sopimuslomakkeella.


Koska elämässä sattuu ja tapahtuu ja usein juuri pentuvuosi on erityisen tapaturma-altista aikaa. Koira voi myös parhaasta mahdollisesta perushoidosta huolimatta äkillisesti sairastua. Suosittelen aina pennulle vakuutuksen ottamista ennen pennun hakemista uuteen kotiin. Yleensä vakuutuksen saa 6 viikkoiselle pennulle. Vakuutusyhtiötä varten tarvitset koiran rekisteritiedot (nimi, rekisterinumero ja syntymäaika). Toimitan ne heti kun pennun rekisteröinti on valmistunut kennelliitosta.